Made in Småland

 

Sedan starten 1976 i Sävsjö har SävsjöSläpets vision varit att utveckla och bygga slitstarka och trygga kvalitetssläp med lång livslängd. Många gånger är det faktiskt så att våra släpvagnar går i arv till nästa generation. Den höga kvaliteten är något som vi alla är stolta över, något som präglar hela vår företagskultur. Vi månar om att våra kunder skall känna att det är en bra investering att köpa en släpvagn från oss på SävsjöSläpet och en produkt man kan lita på.

Från oss får du alltid en helsvetsad och varmgalvaniserad släpvagn som byggts av våra skickliga hantverkare i småländska Sävsjö. Byggsättet och varmgalvaniseringen gör att vagnarna är mycket robusta och tåliga. Hos oss hittar du helt enkelt rejäla släpvagnar.

3 års garanti på våra produkter

Då vi vet att vi bygger högkvalitativa, slitstarka och robusta vagnar så kan vi lova 3 års garanti mot tillverkningsfel. Vi vill att våra kunder skall känna en trygghet i att man köpt en kvalitetsprodukt. Mer om vår garanti kan ni läsa på vår hemsida www.savsjoslapet.se

Kundanpassade släpvagnar

Vi bygger gärna kundanpassade släpvagnar för olika ändamål, korta, smala, breda eller med olika påbyggnader. Vår erfarna personal hjälper dig att bygga en vagn utifrån dina behov, från skiss till verklighet. På sista sidan i denna broschyr finner ni några exempel på kundanpassade vagnar vi byggt de senaste åren. Enklast tar du kontakt direkt med Mikael på vår fabrik i Sävsjö så hjälper han dig att ta fram din kundanpassade vagn.

Har ni vägarna förbi Sävsjö eller vill komma och hälsa på oss är ni varmt välkomna. Vi tycker det är roligt att få visa hur vi tillverkar våra släpvagnar.

Kontaktinformation

Mikael                                             Lasse

076 8372351                                  070 3766154
mikael@savsjoslapet.se              lars@savsjoslapet.se

 

 

Varan placerades i inköpslistan.